Оглас за набавка на лабораториска опрема за потребите на проектот РЕМЕДИК

28.06.2016

Објавен е оглас за набавка на лабораториска опрема за потребите на проектот „Прекуграничен центар за регенеретивна медицина со матични клетки - РЕМЕДИK“.

Преземи документација тука.


Scroll to Top