Новости

30.06.2020 | Продолжен Јавен повик за вклучување надворешни учесници за потребите на проектот Дијалог во образование за возрасни (ДИА) 2020

25.06.2020 | УКЛО УПИСИ

25.06.2020 | Отворен повик за учество на 9 - та Младинска интернационална конференција и летна школа во Охрид, од 12-19 септември 2020 година.

24.06.2020 | КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИЈА ТОМА ФИЛА

16.06.2020 | Јавен повик за вклучување надворешни учесници за потребите на проектот: "Алатка за виртуелно собирање докази за идентификација и онеспособување на неексплодирани убојни средства" (VECTOR)

11.06.2020 | Одржани шестите Корона дијалози за криминолошките и криминалистички влијанија од глобалната пандемија

10.06.2020 | Одржана виртуелна тркалезна маса во организација на Амбасадата на САД

04.06.2020 | Петти Корона дијалози на тема „Влијанието на пандемијата врз транспортната и комуникациска стратегија на Република Северна Македонија - нови регионални, глобални предизвици и потреби“

01.06.2020 | Тендерска постапка - Спроведување на здравствени прегледи и следење на здравствената состојба кај децата за проектот WE CARE

28.05.2020 | ПРАКТИКАНСКА РАБОТА ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

28.05.2020 | Четврти Корона дијалози „Влијанието на новите политички и правни предизвици од пандемијата“

21.05.2020 | Редефинирање на туристичките доктрини и стратегија со нови приоди во туристичката понуда со заштита на здравјето и безбедноста на туристите

20.05.2020 | УКЛО за студентите - јунска и септемвриска испитна сесија со продолжени рокови

18.05.2020 | Прв вебинар посветен на безбедносните предизвици во Регионот

14.05.2020 | Одржани вторите Корона дијалози - во фокусот економијата

11.05.2020 | ПОВИК за објавување трудови во ХОРИЗОНТИ 2020

07.05.2020 | Успешен старт на Корона дијалозите на УКЛО

06.05.2020 | Отворениот повик за есеи на тема „Меѓународната соработка во време на пандемија“

23.04.2020 | КОН ЕДЕН ПОИНАКОВ 25 АПРИЛ

23.04.2020 | УКЛО - официјален партнер на #EUvsVirus Hackathon

<< претходно | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top