Новости

16.03.2018 | КОНКУРС УКЛО ТРИВИУМ Натпревар во ораторство

14.03.2018 | ЦРНОГОРСКИОТ АМБАСАДОР ВО ПОСЕТА НА УКЛО

13.03.2018 | Академски стипендии за граѓанско општество 2018-2019

13.03.2018 | УКЛО со поддршка на првиот Македонско-Израелски хакатон

08.03.2018 | Трето издание на Регионалната школа за безбедност

22.02.2018 | Продолжен рокот за Конкурсот за доделување на наградата „Гоце Делчев“ за научни книги или дела објавени во 2017 година објавен од страна Министерството за образование и наука

05.02.2018 | НАПРАВИ ЧЕКОР НАПРЕД! Креирај професионална биографија и подготви се за интервју за работа

02.02.2018 | ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНСКА РАБОТА ВО ОХРИДСКА БАНКА

26.01.2018 | АМБАСАДОРОТ ЖБОГАР ВО ПОСЕТА НА УСПЕШНИТЕ ПРОЕКТНИ РЕАЛИЗАЦИИ НА УКЛО

12.01.2018 | ОЗВАНИЧЕНА БИЛАТЕРАЛНАТА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ „МАЈКА ТЕРЕЗА“ – СКОПЈЕ

11.01.2018 | Средба на ректорот со Министерот за локална самоуправа

22.12.2017 | ПРОМОЦИЈА НА УКЛО „Патеките на транзицијата –емпириска анализа на македонската и бугарската економија, растот, инвестициите и економската соработка“

07.12.2017 | Пригодна свеченост по повод Патронатот на УКЛО

05.12.2017 | ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО CEEPUS ЗА АКАДЕМСКАТА 2018/2019

05.12.2017 | Промоција на нови доктори на науки

04.12.2017 | Повик за втората конференција „Транспортот во денешното општество“ во организација на Техничкиот факултет – Битола

04.12.2017 | Одржани универзитетски турнири во пинг – понг и пикадо

30.11.2017 | Одржан првиот меѓународен саем за образование

29.11.2017 | Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј

22.11.2017 | УКЛО ЌЕ СОРАБОТУВА СО РУСКАТА ЦАРИНСКА АКАДЕМИЈА

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top