Новости

21.11.2017 | Јавен повик за О2 ПРЕДИЗВИК

16.11.2017 | Соработка УКЛО- Бар Илан, Израел

13.11.2017 | ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА КОНФЕРЕНЦИЈА

13.11.2017 | КОНКУРС за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската 2017/2018 година

13.11.2017 | КОНКУРС за заеднички македонско-австриски научно-истражувачки проекти за периодот 2018-2020 година

09.11.2017 | Дополнителен конкурс за втор циклус студии четврт уписен рок

09.11.2017 | Дополнителен конкурс за трет циклус студии трет уписен рок

02.11.2017 | Зимска и летна школа на Техничкиот универзитет – Санкт Петерсбург

30.10.2017 | Објавен Повикот за ERASMUS+ за 2018

30.10.2017 | СОРАБОТКА УКЛО - УНИВЕРЗИТЕТ ВО КАЕН, НОРМАНДИЈА

30.10.2017 | Јубилејот од Римските договори одбележан и на УКЛО

27.10.2017 | Изложба „Уште поблиска унија" и студентска дебата во Центарот за Култура - Битола

20.10.2017 | НА УКЛО ОДРЖАНА ОДБРАНА НА ДВОЕН ДОКТОРАТ

17.10.2017 | ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА СТИПЕНДИИ ЗА ОБРАЗОВНА РАЗМЕНА ВО САД

13.10.2017 | СТИПЕНДИИ НА ГЕРМАНСКОТО СТОПАНСТВО

05.10.2017 | Надворешна евалуација на Универзитетот

03.10.2017 | СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ВО АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА

29.09.2017 | Интерна Конференција УКЛО21-УИК

26.09.2017 | Нови Сад 2017 - Соработка во високото образование, НР Кина - Централна и Источна Европа

21.09.2017 | Дополнителен конкурс за запишување студенти во прва година на прв циклус студии - четврт уписен рок

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top