Новости

18.09.2017 | Свечен почеток на академската година на УКЛО

13.09.2017 | Дополнителен конкурс за запишување студенти во прва година на прв циклус студии - трет уписен рок

12.09.2017 | IBANESS МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА

07.09.2017 | Конкурси за запишување на студенти на II и III циклус во академската 2017/2018 година

29.08.2017 | Конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии во академската 2017/2018 во втор уписен рок

18.08.2017 | Првиот уписен рок на УКЛО - успешен

05.07.2017 | Прв уписен рок на УКЛО

30.06.2017 | Конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии во академската 2017/2018

22.06.2017 | Конкурс за најдобар Истражувачки труд и есеј

21.06.2017 | Можности за бесплатна обука за напредни ИТ вештини

21.06.2017 | СТИПЕНДИИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО МИЧИГЕН - САД

19.06.2017 | Можност за студиски престој во НР Кина за ИКТ студентите на УКЛО

15.06.2017 | Нови пет стипендии за студенти од УКЛО

13.06.2017 | ДОДЕЛЕНА СТИПЕНДИЈА ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА

09.06.2017 | Потпишан билатерален договор со Универзитетот Ото Фридрих Бамберг С.Р. Германија

08.06.2017 | Летна школа „Биди банкар“

01.06.2017 | КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИЈА ТОМА ФИЛА

29.05.2017 | Повик ЕРАЗМУС+ 2017/2018

12.05.2017 | СВЕТСКИ ФОРУМ ЗА ТУРИЗАМ, Луцерн, Швајцарија

12.05.2017 | ОТВОРЕН ДЕН НА УКЛО

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top