Новости

09.05.2017 | НАДВОРЕШНА ЕВАЛУАЦИЈА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ

27.04.2017 | ПРАКТИЧНО ИСКУСТВО ВО НБРМ ВО ТЕКОТ НА ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ

26.04.2017 | Пригодна свеченост по повод Денот на основањето на УКЛО

26.04.2017 | Промовирани нови доктори на науки на УКЛО

25.04.2017 | ОДРЖАН УКЛО ТРИВИУМ ПО ВТОР ПАТ

11.04.2017 | ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЕУА

10.04.2017 | МОЖНОСТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН РАЗВОЈ ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

05.04.2017 | Одржан семинар во рамки на проектот TERRA MED

04.04.2017 | ПОВИК за објавување трудови во ХОРИЗОНТИ

03.04.2017 | ТРЕТА ГОДИШНА БУА КОНФЕРЕНЦИЈА

31.03.2017 | Саем за можностите за студирање во САД

30.03.2017 | Студиска посета во рамките на ЕУ твининг проект

30.03.2017 | КОНКУРС за стипендии за академската 2017/2018 година

29.03.2017 | Промоција на новиот повик за Е+ на единиците на УКЛО

29.03.2017 | УКЛО – дел од програмата „Конекција Оксфорд”

20.03.2017 | МОЖНОСТИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ГРАНТОВИ ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ

17.03.2017 | Можности за образовна размена преку Амбасадата на САД

16.03.2017 | УКЛО И ДКСК потпишаа договор за соработка

13.03.2017 | Амбасадорот на Франција на средба со ректорот

10.03.2017 | Израелскиот Амбасадор во повторна посета на УКЛО

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top