Новости

16.03.2016 | Делегација од БИХ во посета на УКЛО

16.03.2016 | Меморандум за соработка меѓу УКЛО и Црвениот крст

14.03.2016 | Летен студентски камп за претприемништво на Универзитетот во Гент

10.03.2016 | МОЖНОСТ ЗА ПОБЛИСКО ЗАПОЗНАВАЊЕ СО КОМПАНИЈАТА КРОМБЕРТ И ШУБЕРТ

07.03.2016 | Повик за млади истражувачи на Универзитетот Деусто

07.03.2016 | Повик за учество на натпревар за најдобар есеј

16.02.2016 | Посета на амбасадорката на БиХ на УКЛО

12.02.2016 | Средба со директорката на AmCham - Македонија

05.02.2016 | БИДИ КРЕАТОР НА СВОЈАТА ИДНИНА, УЧЕСТВУВАЈ НА ИЗБОРОТ ЗА НАГРАДА ЗА СОЦИЈАЛНО ПРЕТПРИЕМНИШТВО 2016

04.02.2016 | Меѓународна студентска недела во Белград

01.02.2016 | Повик за студенти во рамките на Fulbright

29.01.2016 | Израелски експерт за проекти за Холокаустот во посета на УКЛО

25.01.2016 | Гостување на симфонискиот оркестар и џез бенд ГУСТАВУС

20.01.2016 | Продолжен повик ЕРАЗМУС+

15.01.2016 | Повик за предлог-проекти во рамките на ERASMUS+ програмата

15.01.2016 | Повик за учество во IPA програмата

15.01.2016 | Прв повик за учество во Програмата BalkanMed

12.01.2016 | Петта меѓународна конференција за Апликативни интернет и информациски технологии - AIIT2016

16.12.2015 | Предавање од најдобриот млад научник

10.12.2015 | Прва Конференција „Transport for Today's Society“

| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |

Scroll to Top