Новости

10.12.2015 | Објавен е првиот повик на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу РГрција и РМакедонија (2014 – 2020)

10.12.2015 | Регионална средба

10.12.2015 | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПРИЈАВИ ЗА ИЗБОР НА „НАЈДОБАР МЛАД НАУЧНИК“ ЗА 2015 ГОДИНА

09.12.2015 | Посета на делегација од Универзитетот во Каен (Регион Долна Нормандија) на УКЛО

04.12.2015 | Промовирани нови доктори на науки

02.12.2015 | Одбележување на Патрониот ден на УКЛО

25.11.2015 | Повик за ангажирање на лица за проектот TERRA MED

23.11.2015 | Објавени дополнителни конкурси за II и III циклус студии

20.11.2015 | АМБАСАДОРКАТА НА АВСТРИЈА ГО ПОСЕТИ УКЛО

12.11.2015 | Објавен повик за предлог проекти во Еразмус+

12.11.2015 | Повик ЕРАЗМУС+ 2016

05.11.2015 | Комплетирана лабораторијата за генетика на Ветеринарниот факултет

04.11.2015 | УКЛО учесник на Конференција за регионален економски развој

04.11.2015 | Соработка со Амбасадата на САД и Американското катче - Битола

04.11.2015 | Стипендии за стажирање од Фондацијата Д-р Зоран Ѓинѓиќ

29.10.2015 | КОНКУРС за заеднички македонско – австриски научно-истражувачки проекти

21.10.2015 | Универзитетот од Гент, Белгија, УКЛО и EURAXESS во поддршка на прогресивните комуникациски линкови во рамките на Западен Балкан

21.10.2015 | Презентација на Програма Фулбрајт

21.10.2015 | Недела на самоевалуација на УКЛО

16.10.2015 | Словачкиот амбасадор во посета на УКЛО

| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 |

Scroll to Top