Новости

14.10.2015 | АТС проектот избран од Европската Комисија како репрезентативен проект за поттикнување на растот и работните места

14.10.2015 | УЧЕСТВО НА СТУДЕНТИ И АКАДЕМСКИ КАДРИ ОД УКЛО НА СЕМИНАР ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ КРИЗИ И ПОМИРУВАЊАТА

08.10.2015 | Студентско практиканство Презентација на Програмата Зоран Џинџиќ

01.10.2015 | Започна мандатот на новото раководство на УКЛО

01.10.2015 | Презентирани програмите на ДААД

25.09.2015 | За заедничкиот проект со Универзитетот во Бамберг

24.09.2015 | Избран новиот ректорски колегиум на УКЛО

15.09.2015 | Одбележан Првиот академски час на УКЛО

11.09.2015 | Нова академска година на УКЛО

27.08.2015 | Упис за втор и трет циклус студии

25.08.2015 | Објавени огласи за ангажирање на лица за работа во проектот РЕМЕДИК

17.08.2015 | Уписи УКЛО

17.08.2015 | Упис за втор и трет циклус студии

24.06.2015 | Објавени конкурсите за упис на нови студенти

23.06.2015 | Живеење во демократија- семинар на УКЛО

18.06.2015 | Конкурс за најдобар истражувачки труд и есеј

16.06.2015 | Работилница „Национално помирување“

12.06.2015 | Студентите од катедрата за славистика во Бамберг- гости на УКЛО

12.06.2015 | ОДРЖАНА УНИВЕРЗИТЕТСКА ЛИГА ВО ФУТСАЛ 2014/2015

11.06.2015 | СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА

| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 |

Scroll to Top