Новости

28.05.2015 | Извршен избор на нов ректор на УКЛО

12.05.2015 | Предавање на УНХЦР на Правниот факултет

08.05.2015 | Програми за професионален развој и студирање во САД

07.05.2015 | ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА АКАДЕМСКИ КАДРИ

24.04.2015 | Одбележан Денот од основањето на УКЛО

23.04.2015 | Промовирани нови доктори на науки

22.04.2015 | Подобри го англискиот јазик и подготви се за тестот ИЕЛТС со бесплатен онлајн курс

09.04.2015 | Конкурс за ЕРАЗМУС+

08.04.2015 | Практикантска работа во КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола

30.03.2015 | Информација за доделување на ваучери за таблети

26.03.2015 | Летна школа во Турција

13.03.2015 | ДОПОЛНИТЕЛЕН BASILЕUS ПОВИК ЗА АКАДЕМСКИ КАДРИ!

25.02.2015 | Одговор до Студентскиот пленум УКЛО

24.02.2015 | РАЗВОЈ И ПИШУВАЊЕ НА ЕВРОПСКИ ПРЕДЛОГ-ПРОЕКТ ОБУКА ЗА „ХОРИЗОНТ 2020“

18.02.2015 | Конкурс ОБСЕ

09.02.2015 | КОНКУРС за запишување на кандидати за Педагошко-психолошка и методска подготовка

26.12.2014 | Заклучоци од Ректорската управа и Сенатот на УКЛО

15.12.2014 | Соопштение од Ректорскиот колегиум 15.12.2014

09.12.2014 | Информации од COST рамката за европска соработка во науката и технологијата

09.12.2014 | ПРЕДАВАЊЕ НА УНХЦР НА ВМШ

| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 |

Scroll to Top