Новости

11.08.2014 | Уписи - академска 2014/15

11.08.2014 | Договор за соработка меѓу УКЛО и КШМК

11.08.2014 | Утврдени конкурсите за втор и трет циклус студии

03.07.2014 | МАНУ и УКЛO ја продлабочуваат соработката

01.07.2014 | Ката тимот на УКЛО на средба со Ректорот

25.06.2014 | Нов голем успех за УКЛО на 9 Светско Универзитетско првенство во карате

17.06.2014 | Екипата на УКЛО второнаградена на натпреварот за развој на HTML5 апликации

16.06.2014 | Договор за соработка со универзитетот во Тирана

16.06.2014 | Потпишан меморандум за соработка помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“- Битола и ЕВН Македонија

25.02.2014 | ЗЛАТО ЗА УКЛО НА УНИВЕРЗИТЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО АЛПСКО СКИЈАЊЕ

25.02.2014 | ЗА СИТЕ АВТОРИ НА ТРУДОВИ ВО ХОРИЗОНТИ

24.02.2014 | Конкурс за утврдување на предлог за член во Програмскиот совет на МРТ

13.02.2014 | Три години УКЛО ФМ

04.02.2014 | НОВО ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ПОВИКОТ ЗА SIGMA

31.01.2014 | Се продлабочува соработката меѓу Секретаријатот за европски прашања и Универзитетите

23.01.2014 | УКЛО со нов договор за билатерална соработка

23.01.2014 | ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЕРАЗМУС+

17.01.2014 | Најдобрата женската ката екипа од УКЛО на средба со Ректорот

10.01.2014 | Спортски Оскар за УКЛО

08.01.2014 | Дополнување на Конкурсот за запишување студенти на трет циклус – докторски студии

| 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 |

Scroll to Top