Новости

02.01.2014 | Летна школа ЦЕРН 2014

27.12.2013 | ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ НА УКЛО

24.12.2013 | COST News – Декември 2013

24.12.2013 | РЕСЕРТИФИКАЦИЈА ПО СТАНДАРДОТ ISO 9001:2008

20.12.2013 | МОЖНОСТ ЗА ПОЧЕТОК И РАЗВОЈ НА КАРИЕРА ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

20.12.2013 | Потпишан договор за соработка со Универзитетот во Белград

17.12.2013 | Отворени повици за Програмата HORIZON 2020

13.12.2013 | Гостувачко предавање на Педагошки факултет

13.12.2013 | Промовиран проектот „Обезбедување на алтернативни предучилишни услуги“

10.12.2013 | ВАЖНО!!! НОВА МОЖНОСТ ЗА СТУДЕНТСКА МОБИЛНОСТ

06.12.2013 | Предавање на Академик Глигор Каневче, професор емеритус на УКЛО

06.12.2013 | Европски стипендии за мастер студии за социјална работа

05.12.2013 | ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

05.12.2013 | ПРОМОВИРАНИ ДОКТОРИ НА НАУКИ

04.12.2013 | ПРЕДАВАЊЕ НА ПРОФЕСОР ЈОЗЕФ ЛАУРИНЧИК

04.12.2013 | Одржани спортски натпревари

02.12.2013 | ВО ЧЕСТ НА ПАТРОНОТ НА УКЛО

29.11.2013 | ПРОМОЦИЈА НА BASILEUS V И КРЕДО ЦЕНТАРОТ

29.11.2013 | ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА ОБЈАВУВАЊЕ ТРУДОВИ

28.11.2013 | УКЛО се вклучи во акцијата Ден на дрвото

| 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 |

Scroll to Top