Новости

11.04.2019 | ФЕСТИВАЛ НА ФРАНКОФОНСКИ СТУДЕНТИ ОД ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА

03.04.2019 | ПРВА СРЕДБА МЕЃУ СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА И УКЛО УКЛО НУДИ ИНТЕГРАЛНА ПОДДРШКА ЗА МЛАДИТЕ

28.03.2019 | УКЛО И БИЗНИС СЕКТОРОТ

28.03.2019 | Стипендии за студенти на докторски студии и академски кадар

28.03.2019 | Конкурс за стипендии на француската влада

28.03.2019 | 4 СТИПЕНДИИ ОД КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ за УКЛО

20.03.2019 | КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИЈА ТОМА ФИЛА

19.03.2019 | КОНКУРС УКЛО ТРИВИУМ Натпревар во ораторство

11.03.2019 | ИСКОРИСТЕТЕ ГО ЛЕТОТО КОРИСНО

26.02.2019 | АУФ – Регионална средба за меѓународна соработка

26.02.2019 | ТРЕТ РЕКТОРСКИ ФОРУМ

08.02.2019 | ДОГОВОР ЗА АКАДЕМСКА СОРАБОТКА СО УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО САРАЕВО

05.02.2019 | Објавен е Фулбрајт конкурсот за академската 2020/21

04.02.2019 | Чешкиот Амбасадор во посета на УКЛО

31.01.2019 | Меѓународна студентска конференција во Марибор, Словенија

03.01.2019 | Оглас In4Child

14.12.2018 | ПРЕЛИМИНАРЕН ПОВИК Е+ 2019

12.12.2018 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот Cross4all

05.12.2018 | Пригодно одбележан Патронот на УКЛО

03.12.2018 | Промовирани нови доктори на науки

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top