Новости

30.11.2018 | Наградени студенти на Конкурсот за истражувачки труд и есеј

30.11.2018 | Шпанскиот Амбасадор во посета на УКЛО

27.11.2018 | НАПРАВИ ЧЕКОР НАПРЕД!

23.11.2018 | УКЛО ПРОМОЦИЈА Проф. д-р Срѓан ДАРМАНОВИЌ ПОЧЕСЕН ДОКТОР НА НАУКИ

14.11.2018 | Дополнителни конкурси за втор и трет циклус студии на УКЛО

14.11.2018 | ЧЕКОРИМЕ ПО ПАТОТ НА УСПЕХОТ

09.11.2018 | Повик за доделување стипендии од Шпаркасе Банка

26.10.2018 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот WeCaRe

25.10.2018 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот In4Child

22.10.2018 | ОДРЖАНА МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА „БЕЗБЕДНОСНИ, ПОЛИТИЧКИ И ПРАВНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА СОВРЕМЕНИОТ СВЕТ“

19.10.2018 | ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

10.10.2018 | ГЕРМАНСКИОТ АМБАСАДОР ВО ПОСЕТА НА УКЛО

01.10.2018 | ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ - ЧЕТВРТ УПИСЕН РОК

01.10.2018 | Одржан првиот академски час на УКЛО

26.09.2018 | Универзитетски спорт Екипата во мал фудбал-жени од УКЛО, учесник на државен настан

19.09.2018 | АУФ – ГРАНТОВИ ЗА ТРИМЕСЕЧНИ ДОКТОРСКИ И ПОСТДОКТОРСКИ СТИПЕНДИИ

17.09.2018 | ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ

14.09.2018 | КОНКУРС за стипендии од ЕВН Македонија

13.09.2018 | ЈАВЕН ПОВИК за студиска посета на НР Кина за студентите од ИКТ факултетите поддржана од компанијата Huawei

11.09.2018 | УКЛО УПИСИ - Конкурс за втор уписен рок

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top