Новости

03.09.2018 | Конкурс на Комисијата за хартии од вредност на РМ за научно истражувачки труд и есеј

23.08.2018 | Известување за поставени ПОС терминали

13.08.2018 | Меѓународна младинска конференција во Крушево

10.08.2018 | СТИПЕНДИИ ОД ШВАЈЦАРСКАТА ВЛАДА

07.08.2018 | Дополнување на конкурсите за втор и трет циклус студии

17.07.2018 | Позитивни УКЛО искуства - Бенефитите од успешната пракса за поквалитетни и поуспешни студии

16.07.2018 | УКЛО - најнова членка на Универзитетската Франкофонска агенција

11.07.2018 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот WeCaRe

11.07.2018 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот In4Child

11.07.2018 | УСВОЕН СТАТУТОТ НА УКЛО

04.07.2018 | Конкурс за најдобар Истражувачки труд и Есеј

03.07.2018 | КОНКУРС за доделување 5 стипендии од ЕЛЕМ

26.06.2018 | Студенти од Царинската академија на Руската Федерација во посета на УКЛО

26.06.2018 | Објавени конкурсите за втор и трет циклус студии на УКЛО

08.06.2018 | Меѓународна парламентарна стипендија IPS пет месечен престој во Германскиот Бундестаг во Берлин

08.06.2018 | Повик за учество на првото издание на Регионалниот форум за млади и „зелени вработувања“

01.06.2018 | УКЛО учесник во големата научна Конференција Заштитата на неборците од Македонскиот фронт во Првата светска војна до денес

30.05.2018 | Конкурс за I циклус студии во академската 2018/19

29.05.2018 | Одржан прием по повод успехот на УКЛО на државниот Ораторски натпревар

23.05.2018 | МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА „БЕЗБЕДНОСНИ, ПОЛИТИЧКИ И ПРАВНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА СОВРЕМЕНИОТ СВЕТ“

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top