ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И БИДЕТЕ СТИПЕНДИСТ НА ЕВН МАКЕДОНИЈА

23.07.2020

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола која се реализира преку Центарот за Кариера, Алумни и Доживотно
учење со ЕВН Македонија, се отвора повик за доделување на стипендија за студентите од електротехничкиот отсек при Технички факултет-Битола, во
насока  на професионално усовршување на млади.
Потребните материјали можете да ги најдете на следните линкови:


Scroll to Top